Uw dichtstbijzijnde vestiging Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging
Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging


Track & Trace
Track & Trace
Portal
Portal
Grootste
samenwerkingsverband
van zelfstandige transport- en
distributiebedrijven in de Benelux

Coronavirus

Het Corona-virus raakt in Nederland steeds verder verspreid. Door diverse (inter-)nationale instanties is bepaald dat het een reële bedreiging voor de gezondheid vormt. Besmetting is overigens alleen mogelijk van mens op mens en niet vanaf pakketten of goederen.

Binnen TransMission nemen wij de adviezen en signalen serieus en volgen dan ook strikt de richtlijnen op die het RIVM uitvaardigt. Dit omdat de gezondheid van onze medewerkers en klanten bij ons op één staat en om zo besmetting tegen te gaan en verspreiding te beperken.

TransMission heeft daarom de volgende maatregelen genomen:

 • Strikte opvolging van de adviezen die het RIVM geeft
 • Aandacht van al het personeel te vragen op het gebied van hygiëne en reinheid
 • Voldoende middelen te verstrekken om de (persoonlijke) hygiëne te onderhouden
 • Opvolging van de instructies die gelden binnen het gebied van onze klanten
 • Dagelijkse update van de te nemen maatregelen

Opvolging van de richtlijnen die de overheid van ons verreist en de maatregelen die ondernemingen en particulieren genomen hebben leiden op een aantal gebieden tot consequenties, waarvan wij u vragen om rekening mee te houden. Het betreft de volgende:

 • Chauffeurs vragen u niet meer om op de handterminal af tekenen, maar tekenen voor u af met een door u opgegeven naam of kenmerk. Via onze GPS is de tekenlocatie vastgelegd
 • Vanwege de diverse maatregelen die de bedrijven hebben genomen zijn laad- en lostijden langer dan gebruikelijk er kunnen dus vertragingen op treden
 • Vanwege de maatregelen vanuit de overheid zijn veel bedrijven gesloten. Wij vragen u als verlader om te controleren of bedrijven geopend zijn, om te voorkomen dat wij voor niets aan de deur komen.
 • Vanwege de risico’s zijn werkplekbezorgingen niet mogelijk
 • Indien goederen niet bezorgd kunnen worden, dan worden deze na 2-5 dagen aan u geretourneerd. Dit om opbouw van goederen op onze depots te voorkomen, maar ook om u in de gelegenheid te stellen deze goederen te herbestemmen
 • Ook onze depots hebben te maken met uitval van medewerkers die uit voorzorg thuis (moeten) blijven. Dit kan leiden tot capaciteitsproblemen in de distributie, langere wachttijden bij telefonische vragen en andere vertragingen
 • Indien mogelijk ontvangen wij uw vragen zoveel mogelijk per mail

 

Maatregelen per 15-12-2020

Als gevolg van de afgekondigde strengere maatregelen in verband met Corona zullen de niet-essentiële winkels vanaf (14-12-2020) om middernacht dicht gaan en gesloten blijven tot en met 19 januari a.s. Wij verzoeken u daarom om vanaf 15-12-2020 géén goederen in bestelling te geven voor niet-essentiële winkels, die gesloten zijn en waar niemand aanwezig is om goederen in ontvangst te nemen. Verzeker u ervan dat goederen, die toch worden aangeboden ook daadwerkelijk door ons kunnen worden afgeleverd.

Niet bezorgbare zendingen worden geretourneerd.
Belangrijk aandachtspunt: Vanwege Covid-19 mogen alleen zendingen van en naar Duitsland worden verstuurd, waarbij het transport tussen de afzender en ontvanger volledig is afgestemd. Weet in dit geval dus zeker dat de ontvanger aanwezig is (voorzie de zending van zendingsnummer, contactpersoon en telefoonnummer)

Zendingen naar een gesloten afleveradres in Duitsland worden geretourneerd en aan u doorbelast.

TransMission vertrouwt er op om op deze wijze de risico’s te beperken en teleurstellingen tot een minimum terug te dringen.