Uw dichtstbijzijnde vestiging Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging
Zoek uw dichtstbijzijnde vestiging


Track & Trace
Track & Trace
Portal
Portal
Grootste
samenwerkingsverband
van zelfstandige transport- en
distributiebedrijven in de Benelux

Wanneer wordt de zending geleverd?

TransMission is gespecialiseerd in 24-uurs distributie in Nederland en België. Voor de Waddeneilanden, Zeeuws-Vlaanderen en Luxemburg bezorgen wij binnen 48 uur. Wij leveren af op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Ga naar Track & Trace en vul het unieke zendingsnummer en de bezorgpostcode in. U krijgt direct informatie over het bezorgmoment.

Wat gebeurt er als de zending niet kan worden afgeleverd?

Door bijzondere omstandigheden, zoals een winkelsluiting, bedrijfssluiting, afwezigheid van de bewoners of een verkeerd adres kan de zending niet worden afgeleverd. We laten een kaart in de brievenbus van de ontvanger achter met daarop het verzoek om binnen 5 dagen een nieuwe afleverafspraak te maken. Wij bieden de zending gratis opnieuw aan. Geen reactie? Dan sturen wij de zending gratis retour.

Wat gebeurt er als de ontvanger de zending weigert?

Weigert uw relatie een zending, dan vragen wij u een nieuwe leverdatum af te spreken. Als dit lukt, bezorgen wij de tweede keer gratis. Opnieuw een weigering? Dan sturen wij de zending binnen 3 dagen tegen betaling naar u retour.

Hoe zit het met handtekeningen voor ontvangst?

Elke zending behandelen wij als een aangetekend stuk. Uw relaties tekenen voor een goede ontvangst. Zo ontstaat er nooit onduidelijkheid over de aankomst van uw zendingen. U kunt het ontvangstbewijs met handtekening opvragen bij de betreffende vestiging. Hiervoor kan een vergoeding in rekening worden gebracht. Via Track & Trace op deze website is het ontvangstbewijs kosteloos op te vragen.

Kunnen relaties de zendingen ook afhalen?

Als u dit aangeeft bij het versturen van uw zending, bewaren wij deze zorgvuldig onder de juiste condities in één van onze opslagruimtes. Uw relaties kunnen uw zendingen bij de dichtstbijzijnde vestiging afhalen.